Muziekmiddag voor 4-12-jarigen en Masterclass Literatuur en improvisatie

Orgelmakerij Noorlander organiseert op woensdag 2 mei a.s. van 14.00 tot 16.00 uur een muziekmiddag voor kinderen van 4 tot 12 jaar in haar atelier in Lunteren. Er is een educatief programma waarin kinderen muziekles krijgen van Jos van der Kooy en zelf op een orgel mogen spelen. Er is ook een interactief programma met springkussen en trampoline. Ouders zijn welkom en voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

 

Van 18.00 tot 21.30 uur geeft Jos van der Kooy een Masterclass Literatuur en Improvisatie voor conservatoriumstudenten, kerkorganisten en gevorderde amateurs bij Noorlander Orgels. Hij geeft praktische tips voor het improviseren, begeleiden en spelen van literatuur. Een belangrijke vraag daarbij is: Hoe studeer je eigenlijk? En hoe zet je een Hauptwerk-orgel in bij doelmatig studeren en plezierig musiceren? De masterclass duurt van 18.00 tot 21.30 uur en wordt afgesloten met een concert door Jos van der Kooy.

 

Aanmelden voor beide activiteiten vóór 30 april a.s. via www.noorlanderorgels.com/agenda; laat weten met hoeveel personen je komt. Het aantal plaatsen voor de masterclass is beperkt!

 

Adres: Kattenbroekerweg 10, Lunteren.